Тимочка КрајинаЗајечарЗаказана лицитација за продају хране и пића на 57. „Зајечарској Гитаријади”

Заказана лицитација за продају хране и пића на 57. „Зајечарској Гитаријади”

57. „Гитаријада” у Зајечару

Обавештавају се сва правна лица да ће у клубу Позоришта Тимочке Крајине – Центра за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, Тимочке буне бр. 16, бити одржано јавно надметање за закуп три продајна места за продају хране и три продајна места за продају пића за време трајања 57. „Гитаријаде“, у понедељак 26. августа 2024. године.

Почетак је у 13:00 сати.

Почетна цена за закуп једног продајног места износи 50.000,00 динара.

Услови које правна лица морају испунити:

  • да је правно лице активно у АПР;
  • да је регистровано за обављање угоститељске делатности;
  • на продајном месту за продају хране се може вршити продаја хране и воде за пиће по избору закупца, а освежавајући напици и пиво из производног програма пиваре „Heineken Србија“ и „Coca-Cola HBC Србија“;
  • на продајном месту за продају пића се може вршити продаја освежавајућих напитака и пива из производног програма „Heineken Србија“ и „Coca-Cola HBC Србија“;
  • у поступку јавног надметања могу учествовати сва активна правна лица која уплате депозит у износу од 50.000,00 динара на благајни Народног позоришта (доказ: признаница).

Овогодишња 57. „Зајечарска Гитаријада” биће организована од 29. до 31. августа 2024.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб