Тимочка КрајинаБорЗа шампиона у џудоу Теодора Луку Николића организован пријем у Градској управи...

За шампиона у џудоу Теодора Луку Николића организован пријем у Градској управи Бор

За шампиона у џудоу Теодора Луку Николића организован пријем у Градској управи Бор

За двоструког шампиона у џудоу Теодора Луку Николића организован је пријем у Градској управи Бор.

Двоструки државни првак у џудоу Теодор Лука Николић из Бора, након освојене златне медаље у Мађарској, са свега својих 13 година овај шампион изразио је жељу да освоји европско, светско, а затим и олимпијско злато.

Млади Николић засигурно је почео да пише историју у овом спорту. Самопоуздање које поседује овај тринаестогодишњи дечак, али труд и свакодневно тренирање које улаже, утабаће му пут до нове медаље.

Овакви шампиони који кући доносе медаље са многих такмичења, Град Бор подижу на све вишу лествицу када је спорт у питању. За младог шампиона, његовог тренера и породицу организован је пријем у Градској управи Бор.

„Ово је онај дан када сам срећан и поносан што радим овај посао. Угостити шампионе је заиста привилегија. Дефинитивно Град Бор има врхунске спортисте, добру децу и родитеље који их бодре и који су им подршка. Ту су свакако и тренери који знају и умеју да раде са њима. Пред Теодором је тек живот и спортска каријера. Биће он још дуго у овом спорту а нама, односно свом граду, донеће још медаља са такмичења”, истакао је Александар Миликић, градоначелник града Бора.

Тренер Џудо клуба Бор, Јован Николић са поносом истиче да је Теодор свој клуб и град навикао на врхунске резултате. Верује да он још увек није свестан постигнутих резултата, али да из дана у дан себи поставља нове циљеве који га одводе до медаља.
Млади шампион наставља са тренинзима, јер му предстоји такмичење које ће се за две недеље одржати у Словенији, а након тога и државно првенство за млађе кадете.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб