ВестиЗа обнову Нотр Дама 500.000 евра, а нама хит игра

За обнову Нотр Дама 500.000 евра, а нама хит игра

Assassin's Creed: Unity — Notre Dame Cathedral
Фото: Assassin's Creed: Unity / Промо

Чувена француска фирма одговорила на захтеве бројних гејмера, али и урадила оно што је сасвим логично — помогла обнову Нотр Дама.

Ubisoft, једна од највећих гејминг компанија, али и француска фирма базирана у Паризу, помоћи ће обнову Нотр Дама са пола милијарде евра и како кажу у компанији, иако тужни поносни су што могу да помогну у обнови грађевине која је важна за цео културан свет.

Уз то, Ubisoft и свим играчима, преко uPlay платформе поклања Assassins Creed: Unity игру — пратите линк за преузимање на uPlay налог — која се одвија у Паризу и у којој се налази најверније и најдетаљније пренета 3D мапа Нотр Дама икад направљена. Та 3D мапа би могла и да одигра врло важну улогу у реконструкцији Нотр Дама, о чему смо детаљно писали у нашој ранијој вести.

Свој AC: Unity бесплатно преузмите до 25. априла у девет ујутру!

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,521ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб