Вакцинација против вируса COVID-19 и грипа у Дому културе у Котлујевцу

Град Зајечар: Вакцина COVID-19

Вакцинација свим дозама свих вакцина против вируса COVID-19, као и вакцинација против сезонског грипа у Зајечару, од 1. новембра биће обављана само у Дому културе у Котлујевцу.

Ради ефикасније и рационалније организације, а услед пада интересовања што доводи до непотребног расипања људских ресурса – здравствених радника, ангажованих на пословима имунизације становништва, донета је одлука, у консултацији са надлежним службама ЗЗЈЗ „Тимок” и ЗЦ „Зајечар” да се, почевши од понедељка 1. новембра 2021. године, вакцинација становништва против вируса COVID-19, као и вакцинација против грипа у Зајечару, обавља само у Дому културе у Котлујевцу.

Имунизација свим дозама (прва, друга и трећа) свих вакцина против вируса COVID-19 биће спроведена у Дому културе у зајечарском насељу Котлујевац, а у терминима:

  • радним данима од 07:00 до 20:00 сати и
  • викендом од 07:00 до 14:00 сати.

У истим терминима и у истом простору, заинтересовани за имунизацију (вакцинацију) против сезонског грипа, моћи ће да приме, без икаквог заказивања, вакцину против грипа.

У случају повећања броја заинтересованих за пријем вакцина (против ковид инфекције и сезонског грипа) активираће се поново и други пунктови за вакцинацију, саопштио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.