Улагање у будућност: Уређење школе и парка у Минићеву

Председник Привременог органа Милан Ђокић и његови сарадници данас су били у радној посети Минићеву
Фото: Општина Књажевац

Председник Привременог органа Милан Ђокић и његови сарадници данас су били у радној посети Минићеву. У претходним разговорима са председником месне заједнице и мештанима препознате су потребе Минићеваца, па је договорена реализација радова на уређењу школе као и главног парка.

„Након што је Општина Књажевац из свог буџета издвојила 5 милиона динара за уређење дела школе у Минићеву и 2 милиона динара за уређење градског парка, дошли смо да видимо шта је испројектовано и замишљено. Радови почињу у наредним данима, а комплетно ће бити уређено двориште школе, фискултурна сала, санитарни чворови, свлачионице, ходник. Трудићемо се да у предстојећој години потпуно реновирамо минићевску школу са жељом да у будућности буде још више деце. Такође ћемо обновити и минићевски парк, поставити нови мобилијар и учинити га пријатним кутком и за децу и за одрасле”, рекао је Милан Ђокић.

Такође, Јавно предузеће „Путеви Србије” интензивира радове на реконструкцији пута од Књажевца према Зајечару. Деоница кроз Минићево увелико се ради па ће Минићевцима и житељима околних села бити знатно лакше да стигну до суседних градова.