ДруштвоВремеУјутру магла, преко дана сунчано и топло

Ујутру магла, преко дана сунчано и топло

Град Зајечар — Краљевица

У Србији сунчано и топло, а само ће ујутро по котлинама југозападне Србије и на Пештерској висоравни бити краткотрајне магле. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 9 до 19, највиша од 30 до 33 степена.

У Зајечару сунчано. Минимална температура 13, максимална дневна око 31 степен. Дуваће слаб ветар, јужног правца. Сутра сунчано и мало топлије. Најнижа температура 9, највиша до 33 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошке прилике могу изазвати уобичајене тегобе код хронично оболелих и осетљивих особа.

Очекиване су метеоропатске реакције у виду болова у мишићима и променљивог расположења.

Смањење физичких активности и одевање у складу са термичким условима, као и примена адекватних мера заштите од UV зрачења се препоручује свима.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекују суви коловози.

Саобраћај је умереног интензитета.

У планинским пределима присутан је ризик од одрона који су учестали због киша, а опрез је неопходан на путевима кроз клисуре, тунеле и усеке.

У Тимочкој Крајини путеви су суви. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, на Бабином зубу, на територији Књажевца и преко превоја Честобродица.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:30 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима нема дужих задржавања. На теретним терминалима на граничним прелазима на излазу из Србије задржавања: на Батровцима 240 минута; на Келебији 120 минута и на Шиду 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб