Тимочка КрајинаКњажевацУдружење „Извор” из Књажевца прославило 20 година посвећености култури и традицији

Удружење „Извор” из Књажевца прославило 20 година посвећености култури и традицији

Удружење „Извор” из Књажевца прославило 20 година посвећености култури и традицији

Удружење за неговање традиције „Извор” из Књажевца обележило је 20 година рада. Тим поводом, у Дому културе одржана је свечана академија на којој су пријатељима удружења додељене захвалнице.

У културно-уметничком делу програма наступили су Млађан Василевски и пријатељи, а песник Слађан Илић за ову прилику написао је песму и стихове говорио пред књажевачком публиком.

Присутнима се обратила председница Удружења, Љиљана Михајловић.

Председник општине Књажевац Милан Ђокић рекао је овом приликом да је Удружење „Извор” много младих Књажевчана привело српству и традицији, честитао 20 година постојања и изразио велико задовољство због великог труда свих чланова удружења и постигнутих резултата.

У Удружењу „Извор”, након 20 година рада и бројних признања за свој рад, настављају да кроз културно наслеђе представљају књажевачки крај на најлепши начин.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб