ВестиУ Зајечару претежно сунчано и топло, највиша дневна температура до 21 степен

У Зајечару претежно сунчано и топло, највиша дневна температура до 21 степен

Пчеле, цвеће

У Србији претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша дневна од 21 до 24 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 5, максимална дневна око 21 степен. Сутра местимично облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 5, највиша до 23 степена.

АМСС

У складу сa мерама Владе и председника Србије и актуелној потпуној забрани кретања, на путевима у Србији, као и у градским срединама, готово и да нема возила, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМСС додаје да возачи који због радне обавезе коју имају крену на пут, могу очекивати праве пролећне температуре, претежно сунчано време и суве коловозе.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи.

АМСС подсећа да су границе Републике Србије затворене за све држављане.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб