ВестиУ Зајечару претежно облачно са повременом кишом и пљусковима

У Зајечару претежно облачно са повременом кишом и пљусковима

Киша, капљице кише на прозору
Фото: Pixabay, илустрација

Наоблачење и захлађење уз северних и западних крајева током дана прошириће се на целу земљу условљавајући местимично кишу, понегде и локалне пљускове са грмљавином. На планинама послеподне и увече киша ће прећи у суснежицу и снег. Крајем дана и у току ноћи са северозапада постепени престанак падавина и делимично разведравање. Ветар умерен и јак, краткотрајно и са ударима олујне јачине, северни и северозападни. Јутарња температура од 6 до 12, највиша дневна од 10 до 15 степени.

У Зајечару претежно облачно са повременом кишом и пљусковима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 6, максимална дневна до 17 степени. Сутра углавном ведро и сунчано. Најнижа температура 3, највиша око 15 степени.

АМСС

Пролазно наоблачење и повремени краткотрајни пљускови ће у поједним крајевима Србије донети променљиво стање коловоза – од сувих до мокрих, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

Могуће је и да се на неким деоницама због јачих пљускова оштећења и улегнућа лако попуне водом, зато треба возити спорије и опрезније, јер возачи таква оштећења углавном примећују теже или тек онда када пређу преко њих.

На наплатним станицама у Србији нема задржавања.

Камиони на Хоргошу на излазу из земље чекају три сата, на Келебији два сата, а на Батровцима седам сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб