ДруштвоВремеУ већем делу Србије претежно сунчано, на истоку и југоистоку, као и...

У већем делу Србије претежно сунчано, на истоку и југоистоку, као и југу Баната, променљиво облачно

Општина Неготин – Људи шетају

У већем делу претежно сунчано, осим на истоку и југоистоку Србије, као и на југу Баната, где ће се ниска облачност задржати већи део дана. Ветар слаб и умерен, на југу и истоку Србије (нарочито на планинама) јак, северозападни, увече у слабљењу и краткотрајном скретању на јужни. Најнижа температура од -2 до 6, а највиша од 7 до 12 степени.

У Зајечару делимично облачно са сунчаним периодима. Минимална температура 1, максимална дневна око 8 степени. Дуваће умерен до јак ветар, западног правца. Сутра променљиво облачно. Најнижа температура 2, највиша до 8 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекивана биометеоролошка ситуација ће имати релативно повољан утицај на већину хроничних болесника и метеоропата.

Извесне тегобе могу осетити особе срчаним обољењима.

Код осетљивих особа могућа је главобоља.

АМСС

Пораст дневних температура последњих дана доноси лакшу вожњу, али и бољу проходност путева, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Због наглог отапања снега и леда возачи ће на путевима у планинским пределима током дана углавном наилазити на мокре или влажне коловозе, који се током ноћи и јутра залеђују и постају клизави и опасни за вожњу.

Очекује се већи број возила на прилазима Копаонику, Гочу, Старој планини, Златибору и Тари. Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције Србије, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања. Теретна возила на Батровцима, на излазу из земље, задржавају се осам сати, а на Хоргошу сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб