ВестиУ Србији променљиво и спарно са локалним пљусковима и грмљавином

У Србији променљиво и спарно са локалним пљусковима и грмљавином

Облачно време, девојка држи кишобран
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији променљиво облачно, топло и спарно, са локалним пљусковима и грмљавином, који ће бити израженији у северним крајевима где се увече и током ноћи понегде очекују обилније падавине. Ветар углавном слаб, источни и југоисточни. Најнижа температура од 15 до 20, највиша од 28 до 32 степени.

У Зајечару претежно облачно, повремено са кишом и грмљавином. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 18, максимална дневна око 29 степени. Првог дана викенда време налик данашњем, углавном облачно, повремено са кишом и грмљавином. Најнижа температура 18, највиша до 31 степен.

АМСС

У поподневним часовима очекује се појачан интензитет саобраћаја и већи број возила на излазу из градова, као и на фреквентнијим путним правцима, што је и карактеристично за почетак викенда.

Из Ауто-мото савеза Србије наводе да ће крај ове радне недеље обележити променљиво облачно и топло време местимично са пљусковима и грмљавином, због чега саветују возачима, уколико наиђу на мокре деонице, више опрезности и успоренију вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

На наплатним рампама нема задржавања.

Нема дужих задржавања ни на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб