Тимочка КрајинаЗајечарУ Салашу 1. септембра “Михољски сусрети села“

У Салашу 1. септембра “Михољски сусрети села“

У недељу, 1. септембра 2024. у Салашу, надомак Зајечара, биће организовани “Михољски сусрети села“, манифестација која се финансира средствима Министарства за бригу о селу Републике Србије и Града Зајечара, са циљем обогаћивања друштвеног и спортског живота мештана, као и неговања традиционалног начина живота и културно – историјског наслеђа.

У богатом културно- уметничком програму, од 11:00 часова, учествоваће КУД-ови: „Грљан“из Грљана, „Дубочане“из Дубочана, „Слога“ из Вражогрнца, „Пензионер“ из Зајечара, „Никола Пашић“ из Зајечара, „Шљивар“ из Шљивара, „Младост“ из Велике Јасикове, „Граничар“ из Халова, „Божур“ из Звездана, „Ромулиана“ из Гамзиграда, „Стојан Николић Чиле“ из Великог Извора, „Врело“ из Николичева , „Зоран Гајић“ из Рготине и ФСДР „Јовица Јоца Михаиловић“ из Зајечара.

Сат раније почеће спортска надметања у народном вишебоју.

У реализацији манифестације поред Установе Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић”, учествују и Туристичка организација града Зајечара и Месна заједница Салаш.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб