Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 7. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

У нову седмицу закорачите амбициозно, јер ово је дан који предвиђа успех многима који носе искру оптимизма у себи. Особе у знаку Овна и Ваге данас ће издоминирати на пословном плану, док Шкорпије и Близанци неће бити те среће, па је данас боље да се држе по страни и чекају бољи тренутак. Пред крај текуће године своде се рачуни, потрудите се да све што можете завршите у наредним данима и лаганим корацима кренете у финиш 2020. године.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Разоткрили сте да су колеге направиле више грешака и Ваши поступци су веома оштри. Немојте да се свађате, већ урадите нешто што ће бити на вишеструку корист.

ЉУБАВ
Драга особа Вас не схвата најбоље, зато јој отворено и са разумевањем појасните шта намеравате, и све ће бити лепо.

ЗДРАВЉЕ
Стабилно.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Желите да се истакнете у колективу и објашњавате свима шта планирате. Али, не очекујте да све буде по Вашим жељама – будите спремни на договор.

ЉУБАВ
Превише исказујете осећања, водите рачуна о својим делима да не бисте дошли у ситуацију да неко пати због Ваших непромишљених поступака. Повуците се ако увидите да би могло доћи до свађе.

ЗДРАВЉЕ
Могућа прехлада.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Срећни сте због пословних подухвата који су на помолу. Веома добро је што Вам се указала шанса када је посао у питању.

ЉУБАВ
У вези са емотивним односима могуће је неразумевање. Драга особа је незадовољна и то Вам ставља до знања, а Ви се не сналазите најбоље.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Тренутна ситуација на послу доприноси Вашем лошем расположењу. Неко у Вашој близини не обавља свој посао како треба, а то доводи до неприлика. Не треба да се превише расправљате.

ЉУБАВ
Желите да спознате тајне планове вољене особе. Драга особа Вас на неки начин запоставља и изгледа замишљено.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Неко од утицајних колега је запазио Ваше способности, мада Вам треба још много тога омогућити да бисте реализовали оно што сте замислили.

ЉУБАВ
Покажите да сте добронамерни и спречите да безазлене ствари направе раздор између Вас и особе коју волите. Све се може постићи уз довољно труда.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уочили сте да су неки пословни подухвати започети на лош начин и да постоји неко од колега коме не можете веровати. Ослоните се на свој досадашњи принцип рада и на тај начин победите проблем.

ЉУБАВ
Будите искрени према особи коју волите и немојте одлагати оно што сте обећали. Свака ситница ће пуно значити вољеној особи.

ЗДРАВЉЕ
Употребите интуицију, нема разлога за несигурност и напетост.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Што се тиче Ваших идеја, оне су на први поглед лепо осмишљене, али колектив жели да настави по старом. Колеге нису спремне на нови начин рада. Солидарност је неопходна ради добробити свих вас.

ЉУБАВ
Забринути сте услед неких недоумица везано за љубав. Изгледате скептично. Неки знак можете протумачити тотално другачије од праве ситуације и тако доћи у заблуду.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Ако до Вас стижу сугестије да бисте могли изменити тренутна новчана потраживања везана за посао. Промислите пре доношења коначне одлуке да не бисте направили грешку.

ЉУБАВ
Узрујани сте и због тога се импулсивно понашате без разлога, што није добро. С друге стране, особа коју волите је присебнија.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са леђима.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Снашла Вас је недоумица у вези са послом и трагате за што бољим начином да све окончате у најбољем интересу. Суочите се са оним лошим што су узроковале Ваше грешке.

ЉУБАВ
Изгледате узрујано и плашите се поступка неке особе. У ствари, плашите се да не буде опет повређени у љубави, али желите да то задржите за себе.

ЗДРАВЉЕ
Будите пажљивији у саобраћају, избегавајте конфликтне ситуације.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Ако направите добар избор и одлучите се за одговарајући пословни договор, срећа ће бити на Вашој страни. Најпре треба одговорно промислити – ког колегу подржати и ком послу се приклонити.

ЉУБАВ
Драгој особи одједном пружате више пажње него иначе, па јој је то сумњиво иако нема разлога. Докажите јој да треба да Вам верује.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Занима Вас неки пословни подухват у коме до сада нисте имали искуства. Слушајте своје „шесто чуло“ и будите унапред спремни на нове токове догађаја.

ЉУБАВ
Особи коју волите изгледате плашљиво и Ваше понашање јој је нејасно, неће се задовољити Вашим површним убеђењем да је све у реду.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
До Вас допиру најновија сазнања о потенцијалним шансама за сарадњу и то Вас радује, што и други примећују. Схватате да сте у самом старту на неки начин испред колега, сигурни сте у себе, тако да имате велику шансу да успете.

ЉУБАВ
Што се тиче љубавних односа, време је за нежности и мало више флексибилности. Изненадите особу коју волите нечим новим и неуобичајеним. Нека Вам савети добрих људи буду од помоћи.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com