Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 31. јануар 2022.

Тимочки Зодијак

Дошли смо и до краја месеца јануара, месеца који према многима најбрже прође. Венера је кренула директно, али и даље је у сенци све до 1. марта, до када носи и даље подсећање на прошлост и незавршене ствари, али ипак све то сада лакше подносимо него пре.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Примећујете да нови пословни догађаји уносе лагану пометњу у Ваше окружење. Уместо да се надмудрујете са неситомишљеницима, боље је да повучете конкретан потез.

ЉУБАВ
Вољена особа анализира Ваше понашање и проналази различите замерке, али Ви немате довољно стрпљења да саслушате критику.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Потребне су Вам поуздане информације како бисте јасније дефинисали своје дугорочније циљеве у пословној сарадњи. Имате позитивну улогу у заједничкој акцији.

ЉУБАВ
Нема потребе да потискујете своја осећања или намере. Партнер добро зна на који начин може да Вас обрадује или да Вам угоди.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Немојте оклевати пред различитим пословним изазовима које предлажу Ваши сарадници. Довољно сте способни да превазиђете просечна мерила и да ефикасно остварите своје циљеве.

ЉУБАВ
Увек постоји добар начин да обрадујете или усрећите вољену особу, а то би Вам у овом тренутку баш добро дошло. Поступите онако као што осећате.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко у Вама подстиче креативну енергију и додатну мотивацију за посао којим се бавите. Ваша околина има позитивну улогу у различитим ситуацијама. Имате добро решење за све текуће проблеме.

ЉУБАВ
Не можете да одолите пред новим емотивним изазовима. Делујете шармантно и привлачно на партнера и умете вешто да заведете особу која Вам се допада.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Налазите се у тренду и испред других. Одговорите афирмативно на нове идеје које предлажу Ваши сарадници. Ако желите да све функционише на скоро беспрекоран начин, потребни су Вам добра воља и одређени професионални манири.

ЉУБАВ
Постављате погрешна питања и вршите емотивни притисак на вољену особу. Боље је да смирено сагледате заједничка решења.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Сувише лично доживљавате ситуацију на пословној сцени и зато правите погрешну процену. Пажљивије саслушајте нечији коментар, важно је да извучете добру поуку.

ЉУБАВ
Постајете сумњичави док анализирате партнерово понашање. Чини Вам се да блиска особа делује задовољно без доброг повода. Преувеличавате заједничке ситуације.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Добро сте расположени и верујете да постоји неки заобилазан начин да ефикасно остварите оно што други не могу. Самопоуздање које осећате делује позитивно и на Вашу околину.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено и забринуто. Имате утисак да неправедно трпите због партнеровог чудног понашања или одсутности.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Делујете нестрпљиво, али појачана иницијатива са Ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Сарадници очекују да прихватите одређене уступке.

ЉУБАВ
Важно је да учините оно што осећате. То ће Вам донети велико олакшање. Нема разлога да бирате улогу која Вам не одговара.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Стало Вам је да оставите добар утисак на сараднике. Уз бриљантну интелигенцију, покажите својој околини да поседујете и друге особине које откривају Вашу емотивну страну личности.

ЉУБАВ
Планираје неку интересантну или романтичну забаву у двоје. Опустите се у блиском друштву и уживајте у свом свету интиме.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Погађа Вас неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умешни да превазиђете пословне неспоразуме.

ЉУБАВ
Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари или догађаји које не можете објашњавати само на основу логичних правила. Нека ваша осећања проговоре.

ЗДРАВЉЕ
Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Располажете са убедљивим доказима, али некоме од сарадника није стало да истина исплива на видело. Немојте очекивати претерану подршку у својој околини.

ЉУБАВ
Сувише Вас погађа нечије понашање или изненадна одлука. Трудите се да сачувате присебности духа и да потиснете своје емотивно нерасположење.

ЗДРАВЉЕ
Болови у леђима.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко покушава да Вас наведе на своје решење, али Ви сте довољно промишљени и вешто избегавате разговор који Вас обавезује на додатни уступак. На крају, показаће се да Ваша пословна тактика доноси и бољи ефекат.

ЉУБАВ
Мудро заобилазите одређену тему или ситуацију која није по нечијој вољи. Немојте потцењивати партнерове способности, није увек све тако једноставно.

ЗДРАВЉЕ
Храните се здравије.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com