ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. јануар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. јануар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец ове среде улази у знак Овна где ће се све до суботе башкарити. Ово је период ношен огромном количином енергије, воље и жеље за успехом. Време је за акцију, бићете вољни за сваки облик, зависно од хороскопа преузимаћете и улогу вође и иницијатора, а поштоваћете и јаке лидере.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности. Учините све што је у Вашој моћи да оставите добар утисак.

ЉУБАВ
Јасно вам је да не можете добити све оно што емотивно прижељкујете, али још увек не знате и на који начин бисте могли да уживате у свему ономе што имате.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Могуће је да се све налази у Вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима о успешном пословању.

ЉУБАВ
Уколико Вас муче неке љубавне дилеме, размислите шта чини главни повод за Вашу несигурност. Немојте унапред оптуживати свог партнера како бисте наводно заштитили себе.

ЗДРАВЉЕ
Хормонски проблеми.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Налазите се у помало незахвалној позицији и неко као да Вам намеће своја пословна правила. Нема разлога да трпите неуспех због нечијег понашања, али немојте ни преувеличавати своје способности.

ЉУБАВ
Пријаће Вам романтичан сусрет са једном блиском особом или нека омиљена забава у познатом друштву. Опустите се на начин који Вам прија.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Превише сте окупирани различитим пословним или друштвеним обавезама и чини Вам се да неко други добија шире привилегије. Потрудите да заведете принцип равноправности у пословном односу.

ЉУБАВ
Потребан Вам је добар емотивни подстицај или особа која може да разуме Ваше идеје. Не можете да се задовољите садашњом позицијом коју имате.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Полазите од неких погрешних информација или од лажне слике коју имате о једној особи, тако да пословни неуспех представља логичан след догађаја. Морате имати више храбрости.

ЉУБАВ
Лако примате нечије утицаје. Боље је да своје мисли усмерите ка вољеној особи, него да се сувише заносите посматрањем различитих особа са стране.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Неко Вас подсећа на ружне догађаје из прошлости или на неке неизмирене рачуне које бисте радо желели да заборавите. Све се своди на принцип узимања или давања.

ЉУБАВ
Неко Вас изненада доводи пред ново емотивно искушење. Препустите се својим осећањима и пратите унутрашњи ритам и поступите онако како сматрате да је најбоље.

ЗДРАВЉЕ
Нерасположење.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Имате довољно смелости да кажете оно што мислите пред својом околином, али могуће је да се то лоше одрази на ваш пословни статус. Потребно је да покажете и дипломатске манире.

ЉУБАВ
Уколико Вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употребите мало лукавство како бисте деловали довољно убедљиво.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Сусрет са одређеним сарадницима лако може да прерасте у неку непријатну ситуацију. Важно је да правилно заштитите своје пословне интересе. Поставите јасну границу.

ЉУБАВ
Понекад одређене ситнице у понашању или поступцима више откривају, него реченице које се упорно понаваљају. Пажљивије анализирајте понашање вољене особе.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Избегавајте непознате ситуације или сараднике који својим понашањем ремете Вашу концентрацију. Већину радних обавеза можете да завршавате на рутински начин.

ЉУБАВ
Уколико Вам се чини да наилазите на хладан емотивни пријем у нечијем друштву, размислите о својим поступцима као потенцијалним манама.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Покушавате да удовољите својим сарадницима и да завршите планиране обавезе, али немате довољно концентрације. Сувише сте заокупљени потребом да све изгледа перфектно.

ЉУБАВ
Пријаће Вам сусрет са једном особом која за тренутак уме да Вас повуче у свет чудесне романтике или нежности. Улепшајте своје расположење.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Понестаје Вам смисао за дипломатијом када се суочавате са особама које без пардона оспоравају Ваше способности. Важно је да прећутите ситуације које могу да се схвате или тумаче на погрешан начин.

ЉУБАВ
Уколико Вас неко упорно критикује то можда представља добру тему за размишљање или преиспитивање, али не и повод за нову емотивну расправу.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Пажљивије анализирајте своју околину и немојте дозволити да Вас неко подстиче на ривалске односе. Пословни ризик у овом тренутку представља погрешан избор.

ЉУБАВ
Претерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да Вам детаљније објашњава своје поступке или да Вам полаже све своје рачуне.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб