Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 15. март 2022.

Тимочки Зодијак

Само један аспект чека нас овог уторка, а у питању је квадрат Месеца и Сатурна, а који додатно компликује ситуацију која је стартовала јуче, пуну неспоразума и свађа. Данас падамо дубље у извесни очај, депресију и осећај немоћи, осећај да смо погрешили и да нам је сада криво због изговорених речи. Стога, лавину која може довести до још дубљих проблема и самокритиковања зауставите ако можете одмах, а уколико вам је накратко измакла контрола над сопственим речима, освестите се и доведите ствари у ред, јер у вашим рукама је моћ. Опрез посебно саветујемо Биковима, Шкорпионима, Лавовима и Водолијама!

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Немојте дозволити да неко преувеличава ваш неуспех или да вас кажњава због неизмирених рачуна. Сусрет са једним колегом деловаће као непријатна ситуација.

ЉУБАВ
Заборавите на неке необичне или авантуристичке идеје које могу да искомпликују ваш љубавни однос и миран сан. Није сваки изазов вредан ризика.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Уколико вам је стало да демонстрирате своје интелектуалне или практичне способности, пронађите себи и одговарајућег супарника.

ЉУБАВ
Можда сусрет са једном особом не представља у потпуности ваш сан о великој срећи, али свакако најављује неко занимљиво искуство и низ нових пријаности у емотивном животу.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Понекад ваша самовоља у опхођењу према сарадницима или претерана енергичност у поступцима делују иритирајуће на околину. Због тога вас прате негативни коментари.

ЉУБАВ
Партнер нема довољно разумевања за ваше емотивне потребе, тако да не обраћа посебну пажњу на ваше негодовање или нераспоожење.

ЗДРАВЉЕ
Потребан вам је одмор.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Уколико сте сигурни у своју пословну визију, немојте дозволити да вас убеђују у супротна решења или да се неко противи вашој вољи. Потребна вам је нечија подршка.

ЉУБАВ
Важно је да делујете довољно инспиративно на свог партнера. У љубавном сусрету ништа не препуштајте случају.

ЗДРАВЉЕ
Превише сте напети.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Пажљивије посматрајте своју околину и учините све што је потребно да разјасните заједничке дилеме. Пословне критеријуме треба да испуњавате према степену важности.

ЉУБАВ
Уколико вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу замену или особу за коју вас везују слична интересовања. Најбоље ћете се осећати уз особу коју добро познајете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Не верујете превише у нечију причу и најчешће се ослањате на самосталну процену пословних могућности. Ипак, немате довољно снаге да се ангажујете на више страна.

ЉУБАВ
Са одређеним разлогом прећуткујете своје емотивне намере пред вољеном особом, али не можете још дуго прикривати истину.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Иако осећате узнемиреност, остварујете добар однос са колегама. Они су вам неопходни као лек за превазилажење проблема које имате на послу.

ЉУБАВ
Појачану љубомору покушајте да протумачите на исправан начин. Не дозволите да ваш партнер због тога пати, стварно то не заслужује.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима и немојте штедети своју креативну енергију или време. Пословни успех не испуњава ваша очекивања.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено и забринуто и имате утисак да неправедно трпите због партнеровог чудног понашања или одсутности.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Предлажете нова практична решења, али неко од сарадника нема довољно слуха и компликује договор о заједничким интересима.

ЉУБАВ
Делујете сувише узнемирено и нестрпљиво. У емотивном заносу правите лошу процену и имате погрешан утисак о једној особи.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Пажљиво анализирате различите догађаје на пословној сцени и нове услове. Уколико вам је стало да остварите резултате, реално одмерите своје могућности и услове.

ЉУБАВ
Постављате погрешна питања и вршите емотивни притисак на вољену особу. Боље је да смирено сагледате заједничка решења.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Сусрет или разговор са једном особом за вас представља добитничку комбинацију и зато прихватите идеју о пословној сарадњи. Важно је да одаберете право време за то.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате сувише театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Нема разлога да верујете у неке нове информације које долазе из непознатих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове задатке.

ЉУБАВ
У покушају да правилно решите неке нове емотивне дилеме које имате, ослоните се на своју интуицију. Често није све онако, као што на први поглед изгледа.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com