„Спортски дух” стиже у Бор

„Спортски дух” стиже у Бор

„Спортски дух” – манифестација за све генерације доноси узбудљиве водене игре које ће распалити страсти и показати право такмичарско срце! Ова спортска манифестација, незванични наследник популарних „Игара без граница”, одржаће се у петак, 21. јула, на базену „Бобана Момчиловић Величковић” у Бору. Припремите се за спектакл пун адреналина и смеха, који ће освојити срца публике.

„Обожаваоци водених игара имаће прилику да уживају у низу занимљивих такмичења која ће испунити базен весељем и надметањем. Очекује нас неколико фантастичних дисциплина које ће тестирати вештину, снагу и тимски дух пријављених такмичара”, најављују организатори.

Једна од омиљених игара на манифестацији је „Водена кошарка“, у којој ће се екипама пружити прилика да покажу своје кошаркашко умеће, али у води. „Скок, шут, гол“ је атрактивна игра која ће одмерити прецизност и снагу играча у скоковима ка голу, а у „Мокрим витезовима“ такмичари ће се суочити у епској борби воденим прскалицама.

Манифестација је отворена за све заинтересоване, али могу учествовати само пунолетни такмичари. За формирање екипе, потребно је окупити 4 мушка и 2 женска члана.

„Ово је јединствена прилика да се такмичите и забавите са пријатељима, зато је не смете пропустити”, кажу из организације „Спортски дух”.

Позивају се сви спортски ентузијасти да пријаве своје екипе и постану део ове незаборавне манифестације.

Пријаве се врше у Дому омладине или путем телефона 060/27-27-048. Учешће на играма је бесплатно.

Не пропустите прилику да покажете своје спортске вештине и придружите се великој воденој авантури у Бору!