Репертоар биоскопа „Звезда” у Бору, од 28. октобра до 2. новембра

Биоскоп „Звезда” Бор: Пројекције филмова (октобар 2021)

У биоскопу „Звезда” у Бору, од 28. октобра до 2. новембра љубитељи филмске уметности могу да уживају у најновијим остварењима, као што су: анимирана комедија „Породица Адамс 2”, биографски филм „Божији човек” и хорор филм „Рогови”.

Анимирана комедија „Породица Адамс 2” биће приказивана од 17:00 сати, биографски филм „Божији човек” од 19:00 сати, а хорор филм „Рогови” од 21:00 сат.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице је 300 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је тада 250 динара.

Благајна борског биоскопа ради од 16:00 до 21:00 сат.

Филм „Породица Адамс 2” је на репертоару од 28.10. до 2.11.2021. од 17:00 сати.

Дужина трајања филма: 93 минута. Жанр: анимирани, комедија, авантура. Глумци: Марко Марковић, Виктор Мајер, Срђан Тимаров. Редитељ: Conrad Vernon, Greg Tiernan.

„Породица Адамс 2” (The Addams Family 2)
 

У сасвим новом филму затичемо избезумљене родитеље Мортишу и Гомеза јер њихова деца нису више мала, прескачу породичне вечере и потпуно су заокупљени „временом вриска“. Како би повратили своју блискост, одлучују да стрпају Среду, Пагслија, ујака Фестера и посаду у свој уклети кампер и крену на последњи бедни породични одмор. Њихова авантура широм Америке извлачи их из њиховог стила уз урнебесне ситуације са њиховим култним рођаком СТВАРИ, као и многим новим чудним ликовима. Шта би могло да крене по злу?

Филм „Божији човек” је на репертоару од 28.10 до 2.11.2021. од 19:00 сати.

Дужина трајања филма: 109 минута. Жанр: драма, биографски. Глумци: Aris Servetalis, Mickey Rourke, Alexander Petrov, Tonia Sotiropoulou, Christos Loulis, Manos Gavras, Giannis Stankoglou, Babis Hawk Konstantinou. Редитељ: Јелена Поповић.

„Божији човек” (Man of God)
 

Прогон је обележио живот светог Нектарија Егинског из Грчке. Био је свештеник обичног народа, а његова понизност је сметала поносним православним клерицима. Оклеветан је након што је његова оданост пробудила њихове сумње. Парохијани су га волели, упркос томе што је лишен цркве и прогнан из Египта. Вера у Бога му је током целог живота била најбоља одбрана. За разлику од његових верских претпостављених којима су на уму били само моћ и световне почасти – Нектарије је бринуо о сиромашнима, учио је сељане да читају и пишу, својим примером је инспирисао младиће да уђу у свештенство, писао је књиге и држао проповеди које су људе приближавале вери. Упркос напорима да се дискредитује, Свети Нектарије је основао самостан на Егини, неплодном и пустом острву, који и дан данас представља светионик ходочасницима. Чак су и његови последњи тренуци на Земљи искоришћени за помоћ другима: на самрти је предао своју поткошуљу парализованом човеку у болничком кревету до његовог, након чега је човек устао и проходао.

Филм „Рогови” је на репертоару од 28.10 до 2.11.2021. од 21:00 сат.

Дужина трајања филма: 99 минута. Жанр: хорор, мистерија. Глумци: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene, Scott Haze. Редитељ: Scott Cooper.

„Рогови” (Antlers)
 

У забаченом граду у Орегону учитељица из основне школе и њен брат шериф уплели су се у живот њеног енигматичног ученика чије мрачне тајне воде до митског чудовишта.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама. У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу „Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији. Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу „Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.