Репертоар биоскопа „Звезда“ у Бору до 17. октобра

Биоскоп „Звезда” Бор

На репертоару биоскопа „Звезда“ у Бору, наћи ће се најновија филмска остварења до 17. октобра 2023.

Анимирани филм „Патролне шапе – Моћни“ публика ће моћи да погледа у четвртак 12. октобра, у петак 13. октобра и у уторак 17. октобра од 16:00 сати.

СИНОПСИС: „Када се магични метеор спусти у Град пустоловина, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ добијају супермоћи и постају МОЋНЕ КУЦЕ! За Скај, која је најмања у њиховом тиму, нове моћи су остварење снова. Али, ствари ће постати лоше када Хамдингер, њихов највећи непријатељ, побегне из затвора и удружи се са лудим научником, како би украо супермоћи за два зликовца. Док судбина Града пустоловина виси о концу, Моћне Куце морају да зауставе зликовце пре него што постане касно, а Скај ће морати да научи да чак и они најмањи могу да направе највећу промену“.

Анимирани породични филм „Вајана“ публика ће моћи да погледа у суботу 14. октобра и у недељу 15. октобра од 16:00 сати.

СИНОПСИС: „Када ужасна клетва Полу-бога Мауија захвати Вајанино острво у древној Полинезији, она одговара на позив Океана да потражи Полу-бога и разбије клетву“.

Ратни домаћи филм „Хероји Халијарда“ биће приказиван од 12. до 17. октобра 2023. у терминима од 18:00 и од 20:30 сати. Режисер: Радош Бајић. Улоге: Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Нела Михајловић…

СИНОПСИС: „У пролеће 1944. у тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард“. У позадини овог историјског догађаја одвија се прича о три брата Јовића и њиховој породици, разапетој између супротстављених идеологија. Док се Мирко бори у одредима Југословенске војске у отаџбини, Сретен се придружио партизанима. Илија, најмлађи мушки наследник, кога отац жели да сачува, растрзан је између две стране. Сага о њима и њихове индивидуалне трагичне судбине представљају парадигму српске националне трагедије, братоубилаштва и идеолошких раскола, који цео један народ одводе у суноврат“.

Понедељак и среда су нерадни дани у биоскопу „Звезда“, осталим данима пројекције се одржавају редовно.

Цена улазнице је 350 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 300 динара. Благајна биоскопа ради од 16:00 до 21:00 сат.

Телефони за информације су следећи:

  • Центар за културу – 030/424–546, од 08:00 до 14:00 сати.
  • Биоскоп „Звезда“ – 030/421–259, од 16:00 до 21:00 сат.