Разматрани су Извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа на 9. седници Скупштине у Књажевцу

9. седница Скупштине општине Књажевац

У Књажевцу је одржана 9. седница Скупштине општине Књажевац којом је председавао председник Скупштине општине Марко Стојановић.

Разматрани су Извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, друштава капитала и других облика организовања за период од 1. јануара до 31. децембра 2022. године, као и рад Правобранилаштва, Општинске управе, Општинског већа, председника општине и других институција културе.

Већином гласова одборници су усвојили Предлог измена цена услуга за обављање комуналних делатности ЈКП „Стандард“, Програм пословања ЈКП „Топлана“, као и Одлуку Надзорног одбора ЈКП „Топлана“ о промени цена топлотне енергије.

Усвојен је и предлог о измени Решења о образовању Комисије за координацију инспекцијског надзора на пословима из изворне надлежности општине Књажевац. На седници Скупштине општине прихваћена је измена Решења о именовању чланова Школског одбора Основне музичке школе „Предраг Милошевић“, као и сагласност на текст Јавног конкурса за именовање директора Народне библиотеке „Његош“.