ВестиПромоција књиге „Вера и атеизам” у зајечарској „Гостопримници”

Промоција књиге „Вера и атеизам” у зајечарској „Гостопримници”

Промоција књиге „Вера и атеизам” у зајечарској „Гостопримници”

У зајечарској „Гостопримници” у четвртак, 23. јануара, биће одржана промоција књиге „Вера и атеизам” аутора доктора Александра Милојкова.

Др Александар Милојков је професор веронауке у Земунској гимназији. Књига „Вера и атеизам” настала је као плод деценијског писања Александра Милојкова за часопис „Православни мисионар”, званично мисионарско гласило Српске православне цркве за младе. У њој су сабрани сви текстови које је др Милојков у том периоду објавио, а тицали су се односа вере и атеизма. Објављени чланци су њена основа, али су и додатно обрађени, допуњени и повезани тако да књига представља концептуално заокружену целину.

Организатор промоције је Духовно-мисионарски центар Епархије тимочке, а почетак је заказан за 19:00 сати.

Истог дана у 13:30 часова, доктор Милојков ће одржати предавање за ученике средњих школа у сали Музичке школе у Зајечару.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб