Прикупљеним средствима са хуманитарног концерта зајечарска група „Револт“ донирала 80 пакета школског прибора деци корисника Народне кухиње

Фото: Црвени крст Зајечар

Зајечарска група „Револт“ одржала је хуманитрни концерт у Омладинском центру у Зајечару, поводом 30 година постојања, а сав приход од концерта искоришћен је за куповину школског прибора за децу корисника Народне кухиње у Зајечару.

Прикупљено је скоро 100 хиљада динара, а чланови групе „Револт“ поделили су у Црвеном крсту Зајечар 80 пакета школског прибора.

Овај рок бенд чине: Младен Јолић, Миљан Јовић, Миодраг Костић, Саша Првановић, Игор Тасић и Жељко Илић.

„Првобитна идеја била је да донацијом буду обухваћена деца од првог до четвртог разреда. Међутим, пријатно смо се изненадили јер смо скупили скоро сто хиљада динара, тако да смо успели да купимо прибор за сву децу од првог до осмог разреда. За школски прибор нам је доста помогла компанија ‘Миленијум’ која је такође дала једну значајну донацију, тако да се овом приликом и њима захваљујемо на учешћу“ поручио је Миљан Јовић.

Јовић се захвалио компанији „Миленијум“, Омладинском центру, Црвеном крсту Зајечар и свим људима добре воље који су дали свој допринос.

Црвени крст Зајечар организује велики број хуманитарних активности, а овом приликом захвалили су се групи „Револт“ на значајној донацији.

„Наше активности имају за циљ да пруже помоћ социјално угроженим породицама. Захвалила бих се групи ‘Револт’ који је хуманитрним рок концертом прославио свој 30. рођендан. Једно велико хвала и компанији ‘Миленијум’ за донацију, јер су деца из Народне кухиње добила најосновнији шкоски прибор који им је потребан“ казала је Ирена Младеновић, сарадник у зајечарском Црвеном крсту.

Из групе „Револт“ поручују да ће наставити са организовањем сличних активности.