Тимочка КрајинаЗајечарПрекинута 17. седница Скупштине града Зајечара, мештани Малог Извора протестују против изградње...

Прекинута 17. седница Скупштине града Зајечара, мештани Малог Извора протестују против изградње каменолома

Прекинута 17. седница Скупштине града Зајечара, мештани Малог Извора протестују против изградње каменолома

У великој сали Скупштине града Зајечара почела је 17. седница локалног парламента, која је прекинута, након што су у скупштинску салу ушли мештани Малог Извора у пратњи појединих представника зајечарске опозиције.

Мештани Малог Извора захтевају да се из дневног реда избаци 5. тачка – Предлог одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у КО Мали Извор, односно тачка која се односи на изградњу каменолома.

Пре уласка у салу локалног парламента, окупљени грађани протестовали су испред зграде Градске управе Зајечар.

Заседање одборника је прекинуто и одређена је пауза, док трају разговори грађана и председника Скупштине града Зајечара Стефана Занкова.

На дневном реду ове седнице нашло се петнаестак тачака, између осталог и Предлог Одлуке о трећој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб