Познати учесници 57. „Гитаријаде у Зајечару”

Познати учесници 57. „Гитаријаде” у Зајечару

Овогодишња Гитаријада у Зајечару одржаће се последњег викенда у августу – тачније: 29 – 31. августа на Краљевици. Тим поводом у великој сали Градске управе у Зајечару одржана је конференција за медије.

Познати учесници 57. „Гитаријаде” у Зајечару

Као и сваке године, у два полуфинала и једном финалу такмичиће се демо бендови из Србије и региона. У ревијалном делу програма, наступиће следеће групе:

Четвртак, 29.08.2024. у 20:00:

I полуфинале

Keops

Jelusick

Дивље Јагоде

Петак, 30.08.2024. у 20:00х:

II полуфинале

Queen Sensation

Van Gogh

Firewind

Субота, 31.08.2024. у 20:00:

Финале Гитаријаде

Ритам Нереда

Onslaught

Ronnie Romero

У продаји су појединачне улазнице за свако вече „Гитаријаде” по цени од 1000,00 РСД по вечери, као и тродневна улазница за фестивал по цени од 2000,00 РСД за све три вечери.

Јадранка Јанковић – PR „Зајечарске Гитаријаде”

„Најстарији рок фестивал на Балкану, поново ће завладати Зајечаром последњег викенда у августу када ће Краљевица бити епицентар рокенрола и место окупљања љубитеља музике из Србије и региона”, истакла је PR „Зајечарске Гитаријаде” Јадранка Јанковић.

Улазнице можете набавити на свим продајним местима „Ticket Vision”-а, као и онлајн.

Бошко Ничић – градоначелник Зајечара

„Ђаци ће моћи да преузму бесплатне улазнице на благајни Позоришта и Центра за културу у Котлујевцу уз своје ђачке књижице. Као и сваке године, боравак у кампу са оброком је бесплатан”, рекао је председник Организационог одбора 57. „Гитаријаде” и градоначелник Зајечара Бошко Ничић

Роконачелник овогодишње „Гитаријаде” је легендарни певач Ronnie Romero, познат по раду са бендовима „Rainbow”, „MSG”, „IMP” и „Sunstorm”.