Тимочка КрајинаБорПожар на улазу борског села Бучје стављен под контролу

Пожар на улазу борског села Бучје стављен под контролу

Фото: Град Бор

Пожар који је избио на самом улазу у село Бучје, код Бора, захваљујући брзој интервенцији ватрогасних екипа стављен је под контролу.

У борбу са ватреном стихијом притекли су и запослени из борских јавно комуналних предузећа са радним машинама и цистернама са водом. Гашење пожара отежава јак ветар који шири пламен и у току је пробијање против пожарних путева како би се пожар локализовао. Током ноћи организована су дежурства мештана, ватрогасаца и јавно комуналних предузећа.

Градоначелник Бора Александар Миликић апеловао је на грађане да не пале суву траву и остали отпад, јер то може изазвати озбиљне пожаре, посебно у овим сушним и ветровитим условима. Грађани се моле за опрез и сарадњу са надлежним службама како би се ситуација што пре ставила под контролу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб