Тимочка КрајинаБорПоводом Дана рудара, DJ Shone, Милица Павловић и Исак Шабановић на Борском...

Поводом Дана рудара, DJ Shone, Милица Павловић и Исак Шабановић на Борском језеру 6. августа, као и утакмица ФК „Партизан”

Град Бор – Дан рудара Србије [2023]

Популарни певачи Милица Павловић и Исак Шабановић, као и DJ Shone наступаће на Борском језеру, поводом обележавања Дана рудара, у недељу, 6. августа 2023. 

Концерти ће бити одржани на стадиону хотела „Језеро”, у организацији компаније „Зиђин”.

DJ Shone наступиће у 17:00 сати, а планирано је да Милица Павловић отпочне свој наступ око 21:00 сат. Ватромет ће бити организован око 23:00 сата, а након тога следи и концерт Исака Шабановића.

За 01:30 сати заказан је још један наступ DJ Shoneta.

Поводом Дана рудара, у Бору ће бити организован и меч београдског „Партизана” на стадиону Фудбалског клуба „Бор 1919”. Ривал „црно-белима“ из Хумске биће познат након турнира у којем ће 5. августа учествовати ФК „Бор 1919“, крушевачки „Трајал“, нишки „Раднички“ и „Јединство“ из Параћина. Утакмица је заказана за 17:00 сати.

У хотелу „Језеро” на Борском језеру биће уприличен пријем за делегације високих званичника, бројне пословне партнере и пријатеље компанија, као и за представнике друштвено-политичког живота Тимочке Крајине, али и целе Србије. У официјелном делу најбољим радницима „Србија Зиђин Копер” и „Србија Зиђин Мајнинг” биће додељена награда „Инжењер Шистек“, највише признање које се уручује за допринос развоју компаније. И ове године 6. август две „Зиђинове” компаније обележавају у знак сећања на првог директора Борског рудника, инжењера Фрању Шистека, чије име носи најпрестижније признање за допринос развоју некада РТБ-а Бор, а данас „Србија Зиђин Копер”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб