Тимочка КрајинаЗајечарПотписан Протокол о сарадњи зајечарског позоришта са Фондацијом „Браћа Карић” из Београда

Потписан Протокол о сарадњи зајечарског позоришта са Фондацијом „Браћа Карић” из Београда

Потписан Протокол о сарадњи зајечарског позоришта са Фондацијом „Браћа Карић” из Београда

У фоајеу зајечарског театра потписан је Протокол о сарадњи Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” са Фондацијом „Браћа Карић” из Београда, како би се досадашња сарадња подигла на виши ниво. Протокол су потписали директор Позоришта Владимир Ђуричић и председница Фондације Даница Карић.

Ђуричић је најавио да ће данас у Позоришном музеју у 13:00 сати бити одржана промоција едиције „Породично благо”, која је део издавачке делатности Фондације „Браћа Карић”. Такође планирана је и изложба слика као и концерт Данице Карић.

Председница Фондације „Браћа Карић” Даница Карић је похвалила зајечарски театар због професионализма и изразила задовољство што ће се зајечарској публици представити као уметница. Истакла је да Фондација чији су оснивачи Богољуб и Миланка Карић, успешно ради већ 45 година и препознатљива је по хуманитарном раду.

Синоћ је у фоајеу Позоришта отворена и продајна изложба књига за децу из едиције „Породично благо”, издавачке куће Фондација „Браћа Карић”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб