Тимочка КрајинаЗајечарПодела школског прибора деци корисницима Народне кухиње у Зајечару 16. новембра: Средства...

Подела школског прибора деци корисницима Народне кухиње у Зајечару 16. новембра: Средства за куповину прибора прикупила група „Револт“ хуманитарним концертом

У Омладинском центру у Зајечару група „Револт“ обележила је 30 година радау суботу 4. новембра и тим поводом организовала велику рок журку која је била хуманиртарног карактера. Сав приход од концерта био је усмерен на куповину школског прибора деци корисницима Народне кухиње у Зајечару.

Овом приликом од прикупљених новчаних средстава обезбеђени су основни артикли (свеске, бојце, оловке, шестари, лењири, пернице…) деци корисника зајечарске Народне кухиње од првог до осмог разреда.

Подела школског прибора заказана је за четвртак 16. новембар 2023. године, у просторији Црвеног крста Зајечар, улица Обилићев венац бб са почетком у 10:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб