Перо Дефформеро у Омладинском центру

Перо Дефформеро у Омладинском центру

Пионири фолк-метала, Перо Дефформеро, наступиће у Омладинском центру у Зајечару. Kонцерт ће бити одржан у суботу, 23. фебруара, а почетак је заказан за 21 сат.

Легендарна преквалификована фолк-метал супергрупа, овог пута долази у Зајечар у оквиру свеопштенародне турнеје, којом слави 25 (сада већ 26) година бивствовања на народној сцени. Перо Дефформеро нам доноси гастарбајтерски метал, пун друштвене критике кроз хумор и карикирање балканске турбо-фолк музике, који иако кроз зафрканцију, показује зубе у свој својој оштрини. Њихове легендарне evergreen хитове попут „Готичарка”, „Гастарбајтер”, „Метал Свираћу”, „Хипстер”, „Дошли смо до краја пута” и многе друге сигурно је свако чуо у неком чудном сату неког доброг афтера.

Током поменутих 26 година каријере, објавили су три албума (Перо Дефформеро (1995), Ундергранд (2009), Јер То Личи На Тај Начин? (2014)) и учествовали на компилацији Неки новији клинци (2007) с песмом Јарослава, а број издања бенда се мери са бројем ерекција пензионера од момента одласка у пензију па све до смрти, што међутим, никако не умањује веома високи степен лошег квалитета.

Планови бенда за ову годину (као и за све претходне) су велики: да се сними хит који ће их коначно винути до самог дна светске естраде!

Перо Дефформеро чине: Горан Бишевац (машиновођа), Саша Фриш (машински техничар), Андрáс Испáн (електроничар) и Лука Јелисавчић (грађевински техничар).

Kарте за ово општенародно весеље можете купити за шанком клуба, а цена у претпродаји износи 400 динара. На дан концерта цена карте ће износити 500 динара.