Тимочка КрајинаКњажевацОдржана 10. седница Скупштине општине Књажевац

Одржана 10. седница Скупштине општине Књажевац

Седница Скупштине општине Књажевац

Јуче је у Књажевцу одржана 10. седница Скупштине општине којом је председавао Марко Стојановић, председник СО Књажевац.

Разматрани су Извештаји о раду и пословању Привредног друштва „Слободна зона Тимок” ДОО Књажевац, ЈКП „Стандард”, ЈКП „Топлана”, ЈП „Предузеће за развој, урбанизам и изградњу општине Књажевца”, као и Предлози одлука о измени оснивачког акта Дома културе „Књажевац”, Народне библиотеке „Његош” и Завичајног музеја у Књажевцу.

Одборници су се позитивно изјаснили по питању Предлога Решења о сагласности на измену и допуну Плана и програма рада ТО „Књажевац”, Предлога одлуке о Завршном рачуну буџета општине Књажевац за 2022. годину и Предлога одлуке о усвајању Оперативног плана одбране од поплава за воде II реда за 2023. годину.

Већином гласова усвојен је Предлог одлуке о изради Плана детаљне регулације цевовода и пратећих објеката водоснабдевања деонице – „Црни Врх – Зубска река”, као и Предлог одлуке о усвајању процене ризика од катастрофа.

На 10. седници Скупштине усвојен је Предлог решења о именовању директора Народне библиотеке „Његош”, као и Предлог решења о одређивању мртвозорника општине Књажевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб