Ново појачање у Фудбалски клуб „Тимок 1919” – Марко Цокић

Ново појачање у Фудбалски клуб „Тимок 1919” – Марко Цокић

У присуству председника зајечарског Фудбалског клуба „Тимок 1919” Милорада Вучковића представљен је нови фудбалер који ће појачати тим са Краљевице, Марко Цокић.

Цокић је поникао у борској „Слатини„, био је капитен ОФК „Бора 1919”, а играо је и у бољевачком „Ртњу” и у зајечарским „Кабловима”. Такође, наступао је за Клуб малог фудбала „Тимок 2013”.

„Вратили смо неколико играча који су поникли на зајечарској Краљевици, али су у протеклом првенству играли у другим клубовима. Марко Цокић биће без дилеме, велико појачање за нашу екипу и са голманом Александром Јовановићем прави команданти одбране. До петка, последњег дана прелазног рока, обелоданићемо имена још тројице новајлија. Уз неколико играча из јесење сезоне, са оправљеним везистом Дејаном Машићем и са приспелим повратницима и новајлијама уверен сам да ће ’Тимок’ изборити опстанак у Српској лиги ’Исток’”, рекао је Мики Вучковић, председник ФК „Тимок 1919” Зајечар.

Марко Цокић (1990) дошао је као појачање у ФК „Тимок 1919” Зајечар након Уроша Николића (1996), Марка Цветковића (1996), Милоша Николића (1997) и Марка Ристића (1999).