Нове дигиталне могућности за младе: „Тебризам заједница” је онлајн!

Нове дигиталне могућности за младе: „Тебризам заједница” је онлајн!

Омладинско удружење „Тебризам” је направило Discord сервер под називом „Тебризам заједница” који пружа прилику за едукацију младих из различитих области, могућност за комуникацију о различитим темама од активизма, преко културе и уметности па до гејминга и дигиталног садржаја, као и могућност за упознавање чланова организације и дешавања у оквиру организације, као и још много тога.

Главни фокус, поред канала активизма, гејминга, музуке и остало, биће на дигиталном свету односно дигиталном hub-у који ће пружити гомилу дигиталних ресурса на једном месту, а све то у циљу едукације, као и подршке у дигиталним пословима којима се млади баве или желе да се баве.

На самом серверу у каналима у оквиру дигиталног света већ је постављен веома користан и актуелан дигитални садржај који ће помоћи младима да реше неке своје препреке у раду у дигиталном свету, као и да науче неке нове вештине и обогате своје знање. Ова база дигиталних садржаја биће редовно допуњавана новим садржајем.

Један овакав онлајн простор младима даје могућност да у било ком тренутку имају доступну базу садржаја која ће им омогућити квалитетнији и продуктивнији рад, да комуницирају са младим људима на различите теме, као и да правовремено добију информације о догађајима и активностима које су предвиђене за њих.

Discord „Тебризам заједници” можете се придружити путем овог линка.

Ова Discord заједница реализује се у склопу „Тебризмовог” пројекта „Нова генерација дигиталних кампањера” уз подршку регионалног пројекта „СМАРТ Балкан – Цивилно друштво за повезан Западни Балкан” којег имплементира Центар за промоцију цивилног друштва (ЦПЦД), Center for Research and Policy Making (CRPM) и Institute for Democracy and Mediation (IDM), а финансијски подржава Министарство спољних послова Краљевине Норвешке.