Тимочка КрајинаБорНа седници Скупштине града Бора усвојен први ребаланс локалног буџета

На седници Скупштине града Бора усвојен први ребаланс локалног буџета

На седници Скупштине града Бора усвојен први ребаланс локалног буџета

У Бору је одржана 16. седница Скупштине града, а на дневном реду било је 27 тачака и одлуком већине одборника све тачке су усвојене.

Усвојен је први ребаланс локалног буџета који је увећан за 14,22 одсто, односно за милијарду и 100 милиона динара и сада износи 8,9 милијарди динара.

Одлука о првом ребалансу буџета града Бора изазвала је полемику између одборника опозиције и одборника владајуће структуре.

Одборници локалног парламента усвојили су измене планова и програма пословања у јавном сектору. Зелено светло дато је и на извештаје о раду комуналних предузећа у првом кварталу ове године, а усвојене су и одлуке о расписивању конкурса за избор директора у Музеју рударства и металургије и Центру за културу, као и о именовању новог ликвидационог управника у Спортском центру Бор и Центру за културу у ликвидацији.

Александар Миликић – градоначелник Бора

„Они који нас критикују и вређају, заправо показују своје право лице пред грађанима. Њихове увреде су покушај да скрену пажњу са сопствене неспособности и недостатка конкретних резултата. Ми смо посвећени унапређењу квалитета живота у Бору и наставићемо да радимо за добробит свих грађана, без обзира на препреке које нам опозиција покушава поставити. Наш циљ је јасан, а то је бољи Бор за све нас”, казао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб