Тимочка КрајинаБорНа седници Градског већа у Бору усвојена одлука о првом ребалансу буџета...

На седници Градског већа у Бору усвојена одлука о првом ребалансу буџета за 2024. годину

Град Бор – Општина

На одржаној седници Градског већа у Бору, усвојена је одлука о првом ребалансу буџета за 2024. годину.

Јавна расправа ће трајати до 1. јула, те се позивају сви заинтересовани грађани да дају своје предлоге, идеје и сугестије како и на који начин кроз конкретне пројекте треба утрошити буџет.

„Јавна градска предузећа су доставила своје предлоге. Наставља се са изградњом водовода у селима, као и у појединим деловима града. Свакако капиталне инвестиције су предвиђене кроз редован буџет“, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић и додао да је јако важно да се чује и глас појединца, организације или удружења како би се заједничким снагама град развијао у правом смеру.

Захваљујући константном привредном расту из године у годину и добром буџету, започети су никада већи пројекти до сада. Европски вртић у Новом Градском Центру, аква парк који ће привући посетиоце и из других градова, изградња нове болнице, припрема за изградњу новог спортског комплекса, само су неки од великих пројеката који су од изузетне важности за даљи развој града. Наставља се са улагањима и у путну инфраструктуру, а првим ребалансом биће издвојена додатна финансијска средства за постављање јавне расвете на територији града Бора.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб