ДруштвоМУП: Апел грађанима да не остављају необезбеђена возила

МУП: Апел грађанима да не остављају необезбеђена возила

Министарство унутрашњих послова

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду апелују на грађане да не остављају необезбеђена возила са кључем у контакт брави, јер извршиоци кривичних дела користе њихову непажњу и одвозе их.

Полиција упозорава да је од почетка ове године 75 одсто од укупног броја украдених возила на подручју Полицијске управе за град Београд, украдено на овај начин.

За првих шест месеци ове године од укупно 85 украдених возила, 64 су украдена услед непажње власника који су оставили кључ у возилу. У односу на исти период 2023. године, број украдених возила на овај начин повећан је за 28 одсто.

Такође, полиција апелује на грађане да у складу са својим могућностима обезбеде моторна возила механичком или електронском заштитом, додаје се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб