Летњи вашар од 20. јула у Зајечару

Летњи вашар у Зајечару

Традиционални летњи вашар у Зајечару биће организован 20, 21. и 22. јула 2023. на Краљевици, на месту где се одржавао и ранијих година.

Како наводе надлежни из Јавног предузећа „Тимок одржавање“, који је организатор и овог вашара, монтирање забавног програма почиње 72 сата пре званичног почетка вашара, док је монтирање угоститељских објеката могуће 48 сати пре почетка вашара, а рад је дозвољен до један сат иза поноћи.

Закупци тезги и шатора за продају половне гардеробе (такозване гомилице) монтирање почињу 19. јула од 16 сати, када ће и продавци мекица моћи да поставе своја продајна места. Сви остали продавци, своја продајна места моћи ће да монтирају на дан вашара, 20. јула, од 6 сати, када ће и званично почети летњи вашар, као и ПРОДАЈА.

Сви закупци продајних места, наводе надлежни у ЈКП „Тимок одржавање“, своје тезге морају уклонити у року од 24 сата од завршетка вашара, док ће власници кафана и забавног парка, изнајмљени простор морати да ослободе у року од 48 сати.

Цене закупа продајних места су остале на нивоу прошлогодишњих.

Сточни део пијаце ни ове године неће бити организован.

Заинтересовани додатне инфорамције, као и информације о лицитацијима продајних места, могу добити на број телефона 064/4300943.

Извор: ЈКП „Тимок-одржавање“ Зајечар