Тимочка КрајинаЗајечарКривична пријава против двадесетдвогодишње девојке која је аутомобилом ударила старију жену у...

Кривична пријава против двадесетдвогодишње девојке која је аутомобилом ударила старију жену у Зајечару

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару, по налогу тужиоца, поднеће кривичну пријаву против двадесетдвогодишње девојке из овог града, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Она се сумњичи да је данас, управљајући „пежоом“, на пешачком прелазу у Зајечару, ударила осамдесеттрогодишњу жену која је од задобијених повреда преминула, стоји у саопштењу ПУ Зајечар.

Из Основног јавног тужилаштва у Зајечару саопштили су да је дана 27.12.2023. у 09:45 часова, у Зајечару у улици Љубе Нешића догодила се саобраћајна незгода у којој су били учествовали возач Т.А. (2001) из Зајечара која је управљала теретним возилом марке „Пежо Партнер“ и пешак В.Џ. (1940) из Зајечара. У овој саобраћајној незгоди пешак је преминуо у 09:55 часова након збрињавања од стране хитне помоћи у ургентом центру ЗЦ Зајечар. ОЈТ Зајечар је обавило увиђај и наложена је обдукција.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб