Јавни позив за стицање статуса „сертификованог партнера“ Регионалног бренда источне Србије „Balcanica Superior“

Регионални бренд источне Србије „Balcanica Superior”: Јавни позив за стицање статуса "сертификованог партнера"

РАРИС – Регионална агенција за развој источне Србије расписала је јавни позив за стицање статуса „сертификованог партнера“ Регионалног бренда источне Србије „Balcanica Superior“.

За стицање статуса „сертификованог партнера“ могу конкурисати правна и физичка лица регистрована код Агенције за привредне регистре, као и сеоска туристичка домаћинства која производе, односно пружају услуге на територији општина и градова: Зајечар, Сокобања, Књажевац, Бољевац, Бор, Неготин, Мајданпек и Кладово и који испуњавају услове из „Критеријума за доделу регионалног бренда Balcanica Superior“.

Да би нека компанија стекла статус „сертификованог партнера“ регионалног бренда „Balcanica Superior“ довољно је само да попуни образац пријаве.

Образац пријаве, као и све информације, критеријуми, и документ који дефинише накнаде за коришћење бренда могу се преузети на web страници: www.balcanicasuperior.rs.

Додатне информације се могу добити путем електронске поште на адресу: dragan.milutinovic@raris.org или на телефон 019/426-376.

За оне који још увек нису сигурни, у прилогу је и документ који даје одговоре на питања зашто постати сертификовани партнер.

Директни линк за вест о јавном позиву на сајту Balcanica Superior: http://balcanicasuperior.rs/index.php/style/193.