Тимочка КрајинаЗајечарГрадски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Градски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Градски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару обележио је данас своју славу – Свету Петку, резањем славског колача у присуству чланова, симпатизера, пријатеља, директора јавних предузећа и установа.

Црно вино, славски колач и свећа били су обележја која су красила славску трпезу Градског одбора СНС-а у Зајечару.

Традиционална церемонија обележавања страначке славе отпочела је освештавањем и сечењем славског колача у просторијама „Еуроклуба” на Краљевици.

Градски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Овогодишњи колачар Драгана Гогић Рајковић предала је славски колач за наредну годину Вујадину Милошевићу.

Градски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Након резања славског колача, Милан Станковић, председник Градског одбора СНС-а у Зајечару, честитао је празник суграђанима и члановима Српске напредне странке, пожелевши им да га проведу у миру, здрављу и благостању.

Милан Станковић – председник Градског одбора СНС-а у Зајечару

„Свим грађанима који славе Свету Петку Параскеву и члановима Градског одбора Српске напредне странке у Зајечару, честитам празник, да га проведу у миру, здрављу и благостању! Ево ми већ осам година обележавамо овај празник. Дуги низ година, следимо политику нашег председника Александра Вучића, а желим да и у будућности наставимо да живимо у нашој земљи Србији, пуној просперитета. Нас следеће године очекују локални избори и сваки пут смо урадили што радимо свакодневно, а то је да бринемо о нашим грађанима. Циљеве којима тежимо, можемо да остваримо само уз узајамно поштовање и одговорност, негујући традицију и веру. Покажимо сви добре намере у време крсних слава и лепих српских обичаја. Срећна нам Света Петка, да нам дуго доноси берићета. Живела Србија”, поручио је Милан Станковић, председник Градског одбора СНС-а у Зајечару.

Иначе Српска напредна странка, од оснивања, слави Свету Петку као своју страначку славу.

Градски одбор СНС-а у Зајечару прославио славу Свету Петку

Уз чланове и симпатизере, на свечаности су били и коалициони партнери и бројни гости из политичког, привредног и културног живота града.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,521ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб