Градоначелник Бора Александар Миликић посетио Одељење за ванредне ситуације, Граду Бору уручена захвалница

Градоначелник Бора Александар Миликић посетио је Одељење за ванредне ситуације у Бору, изразивши велику захвалност и поштовање према пожртвованим и храбрим ватрогасцима који свакодневно брину о сигурности и безбедности грађана.

У разговору са припадницима јединице, Миликић је истакао колико је њихов рад од непроцењивог значаја за град, посебно у кризним ситуацијама када је потребно брзо и ефикасно реаговати.

„Ови људи су сваког дана на терену и велико поштовање за њих и све оно што раде за наше суграђане и у селу и у граду. Они су увек први на месту удара када су нам пожари, поплаве и друге ванредне ситуације и показали су у претходном периоду да су достојни максималног поштовања свих грађана али и нас из града Бора. Њихова посвећеност, храброст и пожртвовање су непроцењиви за сигурност наших суграђана. Град ће се трудити да обезбедим услове за што боље обављање њиховог важног посла,“ рекао је градоначелник.

Током посете, припадници Ватрогасно-спасилачке јединице уручили су градоначелнику Миликићу захвалницу као знак признања граду Бору, за подршку и допринос у набавци опреме неопходне за њихов рад. Град је у више наврата помогао јединици у опремању, чиме је побољшана ефикасност и сигурност ватрогасаца на терену.