Градоначелник Бора Александар Миликић честитао суграђанима Дан града – 3. октобар

Фото: Град Бор

Град Бор наставља напредак и развој обележавајући успешно раздобље између два октобра. Поводом Дана града-3. октобра, градоначелник Бора Александар Миликић упутио је честитке својим суграђанима.

Санација саобраћајница, нови паркинг простори, 40 километара нове водоводне мреже, магнетна резонанца, механизација и радне машине за јавно комунална предузећа, само су део онога што је урађено у претходних годину дана како би се унапредио квалитет живота свих грађана на територији града Бора. Све ове промене представљају резултат рада локалне самоуправе и договора са грађанима.

„Драге суграђанке и драги суграђани!!!

Данас, 3. октобра, сећамо се важног тренутка у историји нашег града – дана ослобођења у Другом светском рату. Осећам понос и захвалност док размишљам о храбрости и посвећености људи који су тада боравили у нашем граду. Њихова жртва и борба за слободу оставили су неизбрисив траг у нашој историји и зато нека нам овај дан буде подсетник на важност заједништва и слоге. Бор је град са богатом прошлошћу и светлом будућношћу и заједно можемо остварити све што смо замислили. И због тога вам хвала драги Борани, што својом подршком, предлозима и сугестијама доприносите да наш град расте у модеран и савремени град.

У име локалне самоуправе и у своје лично име, упућујем вам најискреније честитке поводом Дана Града!“ истакао је први човек града Бора Александар Миликић.