Тимочка КрајинаЗајечарФормирана коалиција „Уједињена опозиција Зајечара”

Формирана коалиција „Уједињена опозиција Зајечара”

Формирана коалиција „Уједињена опозиција Зајечара”

Представници неколико политичких организација и група грађана у Зајечару, потписали су споразум о сарадњи, и формирали коалицију „Уједињена опозиција Зајечара”.

Споразум су потписали представници политичких организација „Др Дејан Крстић”, „ЗАокрет”, ГГ „Монтоја и праведници”, Народног покрета Србије и ГрО „Морамо”, а циљ јесте заједничко политичко деловање и смена актуелне локалне власти.

Представник „ЗАокрета” Угљеша Ђуричковић казао је да су се окупили око заједничког циља, како би Зајечар направили бољим местом за живот и да их спаја просперитет Зајечара и да је њихова обавеза да их Зајечарци памте по добром.

Др Дејан Крстић поручио је да је овај датум 7. септембар симболично изабран, јер је 1944. године Зајечар први пут ослобођен у Другом светском рату.

Представник Групе грађана „Монтоја и праведници” Драган Стаменковић нагласио је да нико неће издати поверење грађана и прећи у СНС.

Како је истакнуто овом приликом, они ће представљати искру која ће упалити плам слободе и довести до промена и спремни су да приме и нове чланове у своју коалицију.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб