Едукација о Дигитализацији и архивском пословању у Зајечару: Пријавите се на семинар!

Едукација о Дигитализацији и архивском пословању у Зајечару: Пријавите се на семинар!

Фирма „eRIC doo” (Едукативни рачуноводствено информативни центар) из Београда спроводи стручну едукацију из области Дигитализације и архивског пословања у Зајечару намењену свим правним субјектима.

Како бисте ускладили своје пословање, едуковали своје запослене, научили како да правилно дигитализујете папирни документ, како да правилно користите квалификоване сертификате, временске жигове и квалификовану доставу и како да чувате електронска документа пријавите се за едукацију из поменутих области.

За сва привредна друштва предвиђене су и казне од 50.000 до 2.000.000 динара, за непридржавање дефинисаних прописа по Закону о архивској грађи и архивској делатности, односно по Уредби о јединственим техничко-технолошким захтевима и процедурама за чување и заштиту архивске грађе и документарног материјала.

Едукацију ће одржати предавач Наташа Панић, из „eRIC doo”, 17. октобра, 2024. године, од 11:00 до 13:30 сати, у сали Регионалне привредне коморе Зајечарског и Борског управног округа, на адреси Николе Пашића 37, 19000 Зајечар.

Сви заинтересовани учесници, могу се пријавити на број телефона 066/813-88-33 или путем мејла ivana.p.lozanovic@e-economy.biz најкасније до среде, 16.10.2024. године.