ВестиДруги фестивал „Влашке лепоте Балкана” 17. и 18. јула у Великој Јасикови

Други фестивал „Влашке лепоте Балкана” 17. и 18. јула у Великој Јасикови

Фестивал „Влашке лепоте Балкана”

У Великој Јасикови код Зајечара 17. и 18. јула биће одржан други фестивал „Влашке лепоте Балкана”.

Стручни жири ће одабрати најлепшу Влајну, као и прву и другу пратиљу на манифестацији, а за све учеснице обезбеђене су вредне награде.

„За најлепшу Влајну Балкана обезбеђено је летовање у Грчкој за две особе, другопласирану очекује викенд у Сокобањи, док је за трећепласирану обезбеђен викенд у Бањи Ждрело”, кажу организатори.

Пропозиције:
 
Учеснице ће имати три појављивања пред публиком, од којих једно треба да буде у народној ношњи, друго у вечерњој тоалети, а треће по слободном избору.
 
Пријава треба да садржи личне податке кандидаткиње и две фотографије. Kандидаткиње не могу бити млађе од 16 година.
 
Пријаве слати на адресу: Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић”, улица Тимочке буне бр. 16, 19000 Зајечар, са назнаком: „За најлепшу Влајну Балкана”, или донети лично у просторије Позоришта.
 
Рок за подношење пријава је 17. јул 2019. године.
 
Заинтересовани ближе информације могу добити на број телефона 019/425-426.

При одабиру влашке лепотице публика ће уживати и у концерту естрадне музичке звезде из „Гранд” продукције Kатарине Живковић.

Организатори фестивала су Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић”, Туристичка организација града Зајечара и Месна заједница Велика Јасикова, а покровитељ је Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб