Тимочка КрајинаБорДечја представа "Палчица" на платоу Дома културе у Бору

Дечја представа „Палчица“ на платоу Дома културе у Бору

На платоу Дома културе у Бору, у оквиру манифестације „Борско културно лето“, биће изведена дечја представа „Палчица“, данас (22. августа).

Почетак је у 19:00 часова.

Синопсис: „Једном давно у густој шуми на обронцима планине мудраца, коју су често опседали зли чаробњаци настојећи да уграбе коју мудрост и њу претворе у зло, Јежић Мишко шуњајући се по жбуњу, проналази тек рођену девојчицу величине људског палца на руци. Уз савет мудраца, Јеж збрињава девојчицу у својој кућици и помаже јој да одрасте. Зла чаробница трагајући за рецептом тоталне чаролије, који је записан у књизи мудрости, покушава да на превару преко Палчице од јежа изнуди отварање књиге у којој се налази рецепт. Мудрац саветује јежа на који начин да надмудри чаробницу, па у веома драматичном и комичном следу догађаја, јеж успева да доскочи чаробници. Врло динамична и комична представа, која указује на важност љубави и пријатељства, показује како дете храњено љубављу добија снагу и моћ јачу и већу од било које чаролије.“

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб