ВестиДанас углавном облачно, максимална дневна око 14 степени

Данас углавном облачно, максимална дневна око 14 степени

Процветало дрвеће — Пролеће

У већем делу земље облачно местимично с кишом и пљусковима с грмљавином, на планинама са слабим снегом. Увече и током ноћи разведравање. Ветар слаб до умерен, северних праваца. Најнижа температура од 4 до 8, највиша од 13 до 16 степени.

Данас у Зајечару претежно облачно са кратким сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура око 5, максимална дневна око 14 степени. Сутра у Зајечару делимично облачно. Најнижа температура 6, највиша око 19 степени.

На путевима у Србији саобраћај је умерен. Ауто-мото савез Србије упозорава да нестабилне временске прилике могу условити влажне коловозе, због чега је потребан опрез у саобраћају.

Магле има на путевима поред река и канала у Војводини и у Пожеги, а одрони су учестали на путевима кроз стењске усеке и клисуре.

Потребан је опрез возача и на деоницама на којима се изводе радови, а на којима је саобраћај успорен.

ЈП „Путеви Србије” саопштили су да ће због оштећења моста између Бањана и места Новаци саобраћај бити преусмерен на заобилазни пут преко Уба.

Почињу радови на одржавању деонице Kлатичево–Горњи Милановац, на делу пута кроз Горњи Милановац. Возила се наизменично пропуштају.

До 12. маја биће затворени Адашевци због одржавања ауто-пута ка Шиду и Батровцима.

Очекују се дужа задржавања за теретњаке на границама са Хрватском и Мађарском.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб