ВестиДанас у Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура око 28 степени

Данас у Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура око 28 степени

Деца се играју са бродовима од папира на реци
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији претежно сунчано уз локални развој облачности. Послеподне у планинским пределима ретка појава краткотрајних пљускова. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 11 до 16, а највиша од 24 до 28 степени.

У Зајечару умерено облачно, могуће падавине у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 13, максимална дневна око 28 степени. Сутра претежно облачно, послеподне очекује се јака киша. Најнижа температура 13, највиша око 26 степени.

Саобраћај је овог јутра умерен, а карактеришу га добра проходност, лепо време и суви коловози, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према подацима ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Успорена вожња очекује возаче на свим деоницама на којима су поправке путева у току.

Нема дужих задржавања на путничким терминалима, док се на теретним са Хрватском и Мађарском на излазу из Србије чека вишесатно, што је случај и у Малом Зворнику, на прелазу са Босном и Херцеговином.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб