ВестиДанас сунчано и топло, лепо време нас очекује током целе недеље, максимална...

Данас сунчано и топло, лепо време нас очекује током целе недеље, максимална дневна температура око 29 степени

Породица се забавља на језеру
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији ујутро по котлинама краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, северозападни, послеподне и увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 10 до 16 , а највиша од 27 до 29 степени.

У Зајечару углавном сунчано и топлије време, могуће наоблачење у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, северозападни. Минимална температура 15, максимална дневна око 29 степени. Сутра ведро и претежно сунчано. Најнижа температура 14, највиша и до 31 степен.

У Србији се данас очекује умеренији интензитет саобраћаја на аутопутевима и осталим фреквентнијим правцима, док ће број возила бити повећаван унутар градова, али и на њиховим прилазним путевима, саопштио је Ауто мото савез Србије.

Временски услови за вожњу су сада много повољнији и лакши, сем слабе магле и сумаглице које може бити у јутарњим или вечерњим сатима поред река у котлинама или преко планинских превоја.

Дневне температуре, према најави РХМЗ не би требало да прелазе 30 степени, што ће растеретити возаче, а посебно оне који имају у плану дужа путовања.

На наплатним станицама у Србији за сада нема задржавања.

На граничним прелазима на путничким терминалима има задржавања, тако да се на Прешеву у Гостуну на излазу из земље чека 40 минута.

На теретним терминалима камиони не чекају на излазу и улазу у Србију.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб