ВестиДанас сунчано и топлије, максимална дневна температура и до 31 степен

Данас сунчано и топлије, максимална дневна температура и до 31 степен

Пчела слеће на цвет

У Србији ујутру по котлинама западне и југозападне Србије краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 12 до 18, а највиша од 30 до 34 степена.

У Зајечару данас сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 14, максимална дневна око 31 степен. Сутра сунчано и веома топло. Најнижа температура 16, највиша и до 34 степена.

Предстоје дани умеренијег интензитета саобраћаја у летњој туристичкој сезони, али и даље с већим бројем возила на ауто-путевима и главним магистралним правцима.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема значајнијих задржавања, осим на Гостуну где се на излазу из земље чека око 80 минута.

На теретном терминалу прелаза Хоргош чека се 90 минута, а на Батровцима четири сата, преноси Ауто-мото савез Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб