ВестиДанас променљиво облачно и спарно, повремено са пљусковима и грмљавином

Данас променљиво облачно и спарно, повремено са пљусковима и грмљавином

Киша, људи носе кишобране
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији променљиво облачно, спарно, а на северу и мало свежије, повремено са пљусковима и грмљавином, који ће ујутро и преподне бити израженији у северним крајевима, а касније у току дана и у остатку Србије са условима за временске непогоде: град и јаке пљускове са количином кише већом од 20 мм за кратак временски период. Ветар слаб и умерен, још ујутро југоисточни, на југу Баната краткотрајно и јак, а затим у слабљењу и скретању на северозападни. Најнижа температура од 16 до 20, а највиша од 25 до 32 степена.

У Зајечару првог дана викенда углавном облачно, повремено са кишом и грмљавином. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 18, максимална дневна до 27 степени. У недељу време налик данашњем, претежно облачно са кишом и грмљавином. Најнижа температура 18, највиша око 26 степени.

АМСС

Повремени пљускови праћени грмљавином и данас ће према најави метеоролога возачима доносити променљиво стање коловоза, али и смањену видљивост, саопштава АМСС.

Они који су планирали да овај викенд проведу у природи могу рачунати на повремено већи број возила на путевима који воде ка излетиштима или викенд насељима.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања ни за путничка ни за теретна возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб